Ett barn i himlen

Alla inlägg under juni 2015

Av Filippa Bräutigam - 20 juni 2015 18:12

Jaha. Då har vi kommit till den tiden på månaden när det bara är att vönta . Vänta också se om dessa försök resulterat i något eller om det gick åt skogen även denna gång. Ägglossningen kom ju till slut enligt alla fertilitetstecken man kan komma på. På 17e cykeldagen, så mensen lär ju dröja två åtminstone 10 dagar till.
Grannen har fått en bebis nu under midsommar. Oj vad det lilla hjälplösa skriket kan skära som knivar i hjärtat. Önskar det inte var så. Men känslorna finns där och går inte att trolla bort .
Vi firade midsommar Utan stång. Jag orkar knappt med tanken på alla söta små barn med kransar i håret. Nästa år hoppas jag vi kan fira midsommar som sig bör igen. Vi firade istället med nyfunna vänner med samma ärr som vi. Vad mysigt det blev!

Ne men nu ska jag åter lägga mig och vänta på att tiden ska gå lite snabbare. Kanske orkar jag klippa ut lite kläder att sy ihop en annan dag medan jag torkar tårarna. Jag hatar detta jävla efterliv!

Bilden säger väll inte er så mycket men mig säger den att det inte är kört förens menskärringen dykt upp!

Av Filippa Bräutigam - 20 juni 2015 14:58

Vår stora fina duktiga tjej och den lilla skiten till hund.. saknar din sista lilla. Den lilla som blev tre månader På självaste midsommar men som fick firas med en omsorgsfullt bunden blomsterkrans på den finaste stenen jag skådat, stenen som står och hälsar oss lika välkomna om det gått en, fem eller åtta dagar sedan senaste besöket. Lilla meya vad vi saknar dig varje dag!

Av Filippa Bräutigam - 20 juni 2015 13:02

Midsommarängel

I lövad skrinda så fylld utav skratt
Små pojkar i sjömanskravatt
På mjuka små fötter runt midsommarstång
Små rosa flickor med hatt och ballong
Och där mitt ibland oss i den ljuvaste tid
En tomhet, en saknad, en stilla frid
I lövad skrinda av bus och kiv
En tom liten plats. Där saknas ett liv.

Två ben som inte fick dansa en gång
En saknad groda kring midsommarstång
En blick som ingen fick möta idag
En änglavinge på lätta små slag
På skilda stränder, i skilda land
Men här på jorden, här saknas din hand
På sommarprydd grav i solens sken
En flyktig kyss på en skrovlig sten

En krans utan hjässa, en ros i en vas
Så väl dolda tårar i skuggiga glas
Och en röst som viskar i hjärtat idag
?Mamma förstå, att i dem finns jag
I barnens glittrande blick ser du mig
Jag finns här för alltid precis intill dig
I barnens klingande skratt där hörs jag
Där i vart hjärta, i vart andetag,
Älskade mamma, där finns jag??

Så älskade och så saknad
Ett osynligt barn.


© Sanna Remnerud Hansson, 2006

Av Filippa Bräutigam - 18 juni 2015 20:57

Tack alla underbara människor som visar ert stöd! Var hos barnmorskan på efterkontroll idag. Vi har lagt upp en grumlig plan inför kommande graviditet... det känns skönt. Men som vanligt river den typen av miljöer upp djupa djupa sår.. tårarna brände bakom glasögonen . Korgen skulle vår meya blivit tre månader. På självaste midsommar. Vi skall binda henne en krans imorgon. En fin en!

Av Filippa Bräutigam - 17 juni 2015 20:03

Ner som en pannkaka och upp som en sol! Jag svinga ner i dalarna och der kommer som en chock varje gång! Men lika fort uppåt och vet ni vad, idag var gubben glad!
Ägglossnings testet blinkade aldrig men idag blev det fast gubbe istället. Har följt både temp, sekret metoden, känns på tappen och slutligen även äl test. I get har betett sig riktigt som det ska mer än livmoder sekretet som indikerat att något är på g! Så idag har jag tydligen max fertilitet! Ja tack!

Om alla som läser min blogg håller tummarna så kaaaanske

Av Filippa Bräutigam - 15 juni 2015 22:46

Den har tydligen bestämt att jag inte ska bli gravid denna månaden. Ägglossningen uteblir och det känns som ännu ett hån och jag vill bara gå under!
Jag vill inget hellre! Tårarna rinner när jag inser att det inte blir ett plus denna månaden heller... jag orkar inte mer! Varför är alla omkring mig gravida? Vill bara låsa in mig från omvärlden...

Av Filippa Bräutigam - 14 juni 2015 21:35

Vår första! Dagen blev så underbar! Vi vaknade på hotell imorse, gick ut i solen och deltog i en fantastisk kärleksparad! Bättre sätt att fira sin bröllopsdag känns svårt att hitta!

Med en av våra underbara döttrar

Jag fick ett smycke i sängen imorse! Så mycket kärlek!

Av Filippa Bräutigam - 14 juni 2015 00:13

Tiden går!
Klockan har slagit tolv! Idag är det vår bröllopsdag!

Det är också dagen då lilla ebba skulle bli tre månader. Lilla ebba som är lindas förstfödda! Några dagar äldre äldre än meya, dotter till en kvinna som har kommit att bli ett av de största stöden i den här skiten! Vi förstår varandra som ingen annan, vår sorg är lika färsk, lika ond och lika pissigt meningslös! Om en vecka ska vi fira midsommar ihop! Jag har en känsla av att det kommer bli många tårar och må ha skratt! 15 år äldre än mig men just nu närmre än något annat! Jag och linda kommer båda att greja detta, det vet jag! Men det kommer inte vara lätt, det är i te rättvist och vi borde inte behöva! Men vi kommer fixa det! Inte nödvändigtvis kommer vi gå stärkta ur det! Kanske blir vi snarare sårbara än någonsin och skörare än vi någonsin varit. Aldrig kommer vi bli dom samma igen, men vi kommer bli, vi kommer bli mammor igen!

Ovido - Quiz & Flashcards